Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Телеканал «Рада» розпочинає мовлення у цифрі

01 сентября 2018
З 1 вересня парламентський телеканал «Рада» розпочинає мовлення у загальнонаціональному, цілодобовому, цифровому форматі у багатоканальній телемережі МХ-5

Про це повідомляється на сайті Ради.

«Тепер наш сигнал цілодобово буде доступний для широкої аудиторії на всій території України», – прокоментував директор телеканалу «Рада» Володимир Лех.

Також зазначено, що попри перехід на загальнонаціональне цифрове мовлення «Рада» залишиться в ефірі у кабельних мережах та на супутнику ASTRA-4A.


1 августа в Киеве и в Кировоградской области отключили эфирное аналоговое вещание. В Украине отключают с 1 сентября. Чтобы смотреть телевидение, воспользуйтесь сервисами по ссылками :

Omega TV для мобильных телефонов

Omega TV для приставок на Android


Канал «Рада» транслює пленарні засідання, засідання погоджувальних рад, парламентських слухань, брифінги народних депутатів, а також висвітлює роботу парламентських комітетів та комісій.

Нагадаємо, Нацрада вирішила оголосити конкурс на місце в мультиплексі МХ-5 на засіданні 27 липня. Перед цим, 20 липня, Нацрада на виконання рішення суду вилучила телеканал «Вінтаж» (ТОВ «Корона санрайс»), вимкнений «Зеонбудом» за борги, із ліцензії «Зеонбуду» як провайдера загальнонаціонального цифрового ефірного мультиплексу МХ-5. Конкурс було оголошено в газеті «Голос України» 2 серпня.

Голова Нацради Юрій Артеменко повідомляв, що на конкурс подали заяви п’ять телеканалів: NewsOne, «112 Україна», «ПлюсПлюс», «Рада» і телекомпанія «Гравіс-кіно» (згодом з’ясувалося, що заяву подала інша компанія з холдингу «1+1 медіа» - УНІАН-ТБ).

9 листопада парламентський телеканал «Рада» переміг у конкурсі Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на вільне місце в загальнонаціональному цифровому мультиплексі МХ-5.

Источник: detector.media

1134

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума