Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Телеканал ZIK заявляє про спробу рейдерства

17 декабря 2017


Керівництво телеканалу ZIK називає причиною останніх подій навколо розслідування смертельного ДТП в Ямельні за участю авто з кортежу інвестора ZIKу Петра Димінського, а саме вручення підозри та потенційне подання в міжнародний розшук, відмову власника «віддати телеканал в управління на 3 роки». З такою пропозицією нещодавно до львівського бізнесмена, який зараз перебуває за кордоном, звернулися від імені Адміністрації Президента України народний депутат Блоку Петра Порошенка Гліб Загорій з дружиною Катериною. Саме після цієї невдалої рейдерської спроби розпочалися чергові маніпуляції громадською думкою з боку правоохоронних органів про причетність Димінського до ДТП.

«Ці події жодним чином не повпливають на нашу позицію та редакційну політику телеканалу. Ми неодмінно звертатимемося за підтримкою та захистом до міжнародних інституцій, які стоять на сторожі свободи слова», – наголошує генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.

Нагадаємо, 12 грудня прес-секретар Генерального прокурора України Лариса Сарган розповсюдила заяву про те, що Печерський суд м. Києва задовольнив клопотання Генпрокуратури та надав дозвіл на затримання Петра Димінського та доставку його до суду для обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

11 грудня мати загиблої в результаті ДТП дівчини за участю автомобіля бізнесмена Петра Димінського Марія Тріла підтвердила, що відмовилася від претензій.

Як відомо, 18 серпня в Яворівському районі Львівської області сталася аварія за участю автомобіля з кортежу Димінського, жертвою якої була 31-річна Наталія Тріла.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Йому 5 вересня змінили міру запобіжного заходу з перебування в СІЗО на домашній арешт. 

Источник: zik.ua

2579

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума