Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Телеканалам «ВІНТАЖ ТВ» та «BUSINESS» відмовлено у продовженні цифрової ліцензії

11 июля 2018

На засіданні 11 липня Національна рада розглянула заяви компаній  ТОВ «ТРК «Погода ТБ», м. Київ (логотип: «BUSINESS») і ТОВ «Корона Санрайс», м. Київ («ВІНТАЖ ТВ») щодо продовження цифрових ліцензій і відповідно до норм Закону України «Про телебачення і радіомовлення» відмовила мовникам у їх задоволенні.

Упродовж терміну дії ліцензій телеканали «ВІНТАЖ ТВ» та «BUSINESS» неодноразово порушували їх умови та вимоги чинного законодавства. До обох ліцензіатів за період дії цифрових ліцензій було застосовано по чотири санкції: три попередження і накладання штрафу. Нині санкції чинні й не скасовані у судовому порядку. До того ж, обидва телеканали до цих пір  не ведуть мовлення.

Таким чином, керуючись статями 23, 24, 33 Закону України «Про телебачення і радіомовлення» та статтями 14, 17, 18, 19, 24 Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», на підставі пункту б) частини сьомої статті 33 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», Національна рада відмовила ТОВ «ТРК «Погода ТБ», м. Київ і ТОВ «Корона Санрайс», м. Київ у продовженні строку дії ліцензії на мовлення.

Источник: www.nrada.gov.ua

1053

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума