Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



У групі «1+1 медіа» вважають тендер Української прем’єр-ліги щодо обрання єдиного телетранслятора неприйнятним

06 августа 2019
Керівник управління спортивних проектів «1+1 медіа» Степан Щербачов називає тендер Української прем’єр-ліги (УПЛ) щодо обрання єдиного телетранслятора неприйнятним.

Про це йдеться в його коментарі, розповсюдженому пресслужбою медіагрупи.

«УПЛ знову намагається силовим способом передати всі права до рук одного транслятора. Багато клубів не згодні ні з цим рішенням, ні з політикою, яку зараз проводить Прем'єр-ліга», - зазначив він.

Подписывайтесь на каналы и сообщества портала PROTV.UA :

Телеграм-канал - https://t.me/protv_ua

Youtube-канал - https://tinyurl.com/y5nf4ymr

Группа в Фейсбук - https://tinyurl.com/y6dnunnb

Александр Глущенко: Спутниковое ТВ – как хобби - https://goo.gl/xy1NTJ

Более подробно обсуждаем прием и телеканалы на форуме ПроТВ - https://goo.gl/tcXoBx


На його думку, тендерні умови УПЛ були «специфічними і не відображали ні ринкової ситуації, ні, тим більше, настроїв футбольного співтовариства».

«Тендер, який проводився і був згаданий Олександром (Олександром Денисовим, директором спортивних каналів «Медіа Групи Україна». - ДМ), був абсолютно неприйнятний для нашої та інших телекомпаній, які могли б бути зацікавлені в придбанні подібного плану прав. Те, що жодна з них, крім каналів "Футбол 1/2", взагалі не проявила жодних активностей, тільки підтверджує той факт, що тендерні умови були специфічними і не відображали ні ринкової ситуації, ні, тим більше, настроїв футбольного співтовариства», - наголосив він.

Також він додав, що не сприймає всерйоз заяви директора телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2» Олександра Денисова, який сказав, що канали групи «1+1 медіа» придбали права на показ матчів низки українських клубів «в обхід тендеру».

«Згідно з установленими правилами, рішення приймаються 2/3 голосів учасників. Тобто, якщо учасників менше восьми, то фактично подібні рішення є нелегітимними. Сьогодні в пулі каналів "Футбол 1/2" сім команд, у "1+1 медіа" ‒ п'ять. Незважаючи на процедурні обмеження і моменти, пов'язані з тим, як ці рішення приймалися в УПЛ, сьогодні, де-факто, немає 2/3 голосів за єдиний пул, тому рішення було однозначно прийнято у непрозорий спосіб. І якщо вже ми говоримо про неправомірність, то неправомірним ми вважаємо саму спробу Прем'єр-ліги без тендера і прозорих умов передати всі права на Чемпіонат в одні руки», - додав він.

При цьому Степан Щербачов звернув увагу на те, що футбольний клуб «Карпати» просив УПЛ передати їм права на рік: «Щоб за цей час цивілізованим шляхом тендеру, переговорів і компромісу вирішити дану проблему і вже в наступному році знайти ту форму, яка влаштує всіх учасників процесу: всі футбольні клуби, а не тільки якусь їх частину, яка вважає себе кращою за інших».

Нагадаємо, футбольні клуби Прем'єр-ліги України не домовилися про створення єдиного телевізійного пула на трансляцію матчів на сезон 2019-2020. Чотири клуби («Динамо», «Зоря», «Десна» та «Дніпро-1») виступили проти створення єдиного телепула. Згодом ці клуби підписали довгострокові контракти  з групою «1+1 медіа». Їхні домашні матчі транслюватимуться на телеканалах «2+2» та УНІАН ТБ.

Після цього «1+1 медіа» підписала контракт із футбольним клубом «Карпати»на показ їхніх домашніх матчів у рамках Прем’єр-ліги України в сезоні 2019/2020.

Після цього директор телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2» Олександр Денисов заявив, що канали групи «1+1 медіа» придбали права на показ матчів низки українських клубів «в обхід тендеру». Через це, за його словами, його канали не надаватимуть відеофрагменти матчів  чемпіонату Україна мовникам групи «1+1 медіа».

Источник: detector.media

2808

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума