Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



У Литві розглянуть скарги на канали «Россия 24» та РБК

16 января 2019
Литовська комісія з питань телебачення та радіомовлення (ЛКТРМ) наступного тижня розгляне питання щодо можливого порушення телеканалами «Россия 24» та PBK Lietuva у матеріалах про партизанський рух у радянські роки та про події 13 січня 1991 року у Литві
 Скачать и смотреть 188 телеканалов, 60 каналов в HD. ОТТличное телевидние без рекламы и смс! 


Про це повідомляє видання Delfi.lt.

За словами голови Комісії Мантаса Мартишюса, скаргу на «Россия 24» подали консерватори Лауринас Касчюнас та Аудронюс Ажубаліс.

Видання пише, що у репортажі російського каналу про вручення Премії свободи партизанам сказано, що вони «боролися на стороні Гітлера» та вбили «тисячі мирних мешканців».

За словами пана Мартишюса, ще одна скарга стосується PBK Lietuva: «Є скарга ще одного громадянина на канал "РБК", в ній йдеться про те, що в новинній передачі "Время" містилася інформація, що ображає і принижує учасників подій 13 січня 1991 року… Це може бути інформацієя, що підбурює до нетерпимості».

Видання нагадує, що раніше через підбурювання до війни та ненависті Литва застосовувала щодо деяких російських каналів обмеження на трансляцію терміном в один рік.

Источник: detector.media

669

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума