Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



У Лондонському суді не один, а три позови проти співвласника групи «1+1» і його партнера по бізнесу

26 декабря 2017

Наразі Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов у Високому суді Лондона є відповідачами за трьома позовами: окрім державного «Приватбанку», претензії до них висувають Вадим Шульман і російська нафтова компанія «Татнефть»

Про це повідомляє DT.UA.

Зокрема Шульман звинувачує Коломойського і Боголюбова в невиплаті йому 28,5 млн доларів, які він витратив понад своєї обумовленої частки при спільному інвестуванні в сталеливарну компанію в США. У 2001 році Шульман купив сталеливарний завод Уоррена приблизно за 28,5 мільйонів доларів, відновив його роботу, а згодом запросив Коломойського і Боголюбова інвестувати кошти в завод. Партнери погодилися внести в його капітал рівні частки по 30 млн дол, а Шульману виплатити компенсацію за первинну інвестицію у 28,5 мільйонів, однак не виконали своєї обіцянки.

«Татнафта» також звинувачує Коломойського, Боголюбова та ще двох бізнесменів у шахрайстві. У жовтні компанія виграла апеляцію у цій справі і тепер Високий суд Лондона, який раніше відхилив позов компанії, зобов'язаний розглядати справу про відшкодування шкоди, завданої компанії внаслідок розкрадання грошей, призначених для оплати поставок нафти на Кременчуцький НПЗ у 2007 році.

Як повідомляв «Детектор медіа», у четвер, 21 грудня, стало відомо, що Високий суд Англії ухвалив рішення про арешт активів бізнесменів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова на підставі позову державного «ПриватБанку», який хоче повернути виведені активи колишніх власників. 

«ПАТ КБ «ПриватБанк» почав судовий процес у Високому суді Лондона проти своїх колишніх власників і керівників - Коломойського і Боголюбова. 19 грудня 2017 року Високий суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів панів Коломойського і Боголюбова і шести компаній, які їм, імовірно, належать або перебувають під їх контролем», - йшлося в повідомленні прес-служби «ПриватБанку».

Рішення про арешт активів видано на підставі наданих суду доказів, які доводять, що Коломойський і Боголюбов вивели з банку близько $2 млрд шляхом проведення ряду незаконних операцій, зазначили у «ПриватБанку».

Ігор Коломойський своєю чергою прокоментував рішення Високого суду Англії щодо арешту активів його і його компаньйона Геннадія Боголюбова.

«Це тимчасовий арешт на час розгляду справи у суді», - сказав він у коментарі ТСН.ua.

У відповідь на рішення Високого суду Англії щодо арешту активів бізнесменів на суму понад 2,5 млрд доларів, у тому числі шістьох компаній, які ймовірно їм належать або перебувають під їхнім контролем, пан Коломойський заявив, що ці гроші з банку не йшли.

Источник: detector.media

1885

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума