Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Уряд ухвалив законопроект, що забезпечить оперативне покриття українським мовленням прикордонні території держави

15 декабря 2016

14 грудня 2016 року під час засідання Кабінету Міністрів України було прийнято проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо територій з особливим режимом мовлення", розроблений Міністерством інформаційної політики України спільно з Національною радою України з питань телебачення та радіомовлення.

За словами Міністра інформаційної політики України, практично всі прикордонні регіони вражає пропаганда держави-агресора. Тому зараз на перший план виходить проблема швидкого й ефективного покриття телерадіомовленням усіх регіонів держави.

“Із цією метою, Міністерство інформаційної політики спільно з представниками Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення розробило проект закону, метою якого є запровадження процедури оперативної видачі дозволів на тимчасове мовлення в тих регіонах, які потерпають від російської пропаганди в ефірі”, - коментує Юрій Стець.

Зазначимо, в разі прийняття цього Закону, Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення отримає право видавати дозволи на мовлення в тих населених пунктах, де проблема відсутності українського мовлення та наявності російського є найбільш актуальною. У першу чергу це стосується Донецької, Луганської, Херсонської, а також Одеської, Харківської, Сумської та ін. прикордонних областей.


Перелік таких населених пунктів, де можлива буде видача таких дозволів, визначатиметься Кабінетом Міністрів України, виходячи з потреб інформаційної безпеки держави та наявності російського телерадіомовлення.

Источник: mip.gov.ua

1166

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума