Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



В Україні запустять супутниковий телеканал про Китай

31 августа 2018
29 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ліцензію ТОВ «Новий шовковий шлях – Україна» на запуск супутникового телеканалу про Китай під логотипом «+86 NSR».


1 августа в Киеве и в Кировоградской области отключили эфирное аналоговое вещание. В Украине отключат с 1 сентября. Чтобы смотреть телевидение, воспользуйтесь сервисами по ссылками :

Omega TV для мобильных телефонов

Omega TV для приставок на Android


Власниками телеканалу є громадянин Китаю Лю Лімінг (85%) і Володимир Линник (15%) – колишній генеральний директор Українського державного науково-дослідного інституту «Ресурс».

Володимир Линник розповів, що Лю Лімінг – є основним інвестором каналу, цей китайський бізнесмен уже 20 років працює в Україні.

Телеканал у форматі travel&adventure (подорожі та пригоди) розповідатиме про культуру, науку та історію Китаю. Його назва «+86 NSR» є комбінацією міжнародного телефонного коду Китаю та абревіатури New Silk Road («новий шовковий шлях»).

За словами пана Линника, ідею створення телеканалу обговорювали з послом Китаю в Україні. Канал планують запустити 1 січня 2019 року, у рік Китаю в Україні.

Програмне наповнення каналу становитимуть культурно-мистецькі програми (4,5 години на добу), науково-просвітницькі (3,5 години на добу), освітні (4,5 години на добу) і телеторгівля (3 години на добу).

«+86 NSR» планує мовити в некодованому вигляді із супутника Amos-7.

Источник: detector.media

1097

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума