Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Viasat і «Київстар ТБ» відкрили безкоштовний доступ до дитячих та фільмових каналів

24 марта 2020

У зв’язку з пандемією коронавірусу відеоплатформа «Київстар ТБ» відкрила для всіх своїх користувачів доступ до всіх новинних та шести дитячих телеканалів, а також до відеобібліотеки онлайн-кінотеатру ivi без додаткової плати. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Подписывайтесь на каналы и сообщества портала PROTV.UA :

Телеграм-канал - https://t.me/protv_ua

Youtube-канал - https://tinyurl.com/y5nf4ymr

Группа в Фейсбук - https://tinyurl.com/y6dnunnb

Александр Глущенко: Спутниковое ТВ – как хобби - https://goo.gl/xy1NTJ

Более подробно обсуждаем прием и телеканалы на форуме ПроТВ - https://goo.gl/tcXoBx

Бібліотека складається з понад 7000 фільмів та серіалів, а пропозиція діятиме з 20 березня по 5 квітня.

Також, щоб підтримати абонентів, які вимушені залишитись вдома на період карантину, оператор забезпечує однаковий доступ до контенту всім користувачам «Київстар ТБ», незалежно від обраного ними тарифу. На сьогодні в тарифній лінійці «Київстар ТБ» є три пакети послуг – «Базовий», «Комфортний», «Максимальний HD».

Для тих абонентів, які користуються послугами «Київстар ТБ» тільки на смартфоні, також доступний тариф без додаткової плати «Легкий», у якому в наявності є 57 телеканалів та базова відеотека. На період з 20 березня по 5 квітня в тариф також додані всі 50 новинних та інших телеканалів, доступних у пропозиції оператора, включно з іноземними. Серед них – розважальні Nickelodeon, Spike, Paramount Channel.

«Через епідемію коронавірусу і оголошений загальнонаціональний карантин багато хто змушений працювати віддалено, а діти і школярі − проводити час виключно вдома, − зазначив Павло Рибак, керівник проєкту «Київстар ТБ». − Сподіваємося, що цей непростий період наші користувачі зможуть провести з користю та насолодитись доступом до широкого асортименту якісного та цікавого контенту».

Оператор супутникового телебачення Viasat також пропонує доступ без додаткової оплати до низки дитячих та фільмових телеканалів, незалежно від обраного тарифного пакету. Доступ відкритий на період з 18 березня до 4 квітня. Зокрема, це пакети «Національний» − популярні дитячі канали Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, та фільмові канали TV1000, TV1000 Action та ViP Comedy; «Сімейний» − дитячі Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, а також телеканали, що транслюють останні новинки світового кіно та входять до додаткового пакету «Прем’єр» - VIP Megahit та VIP Premiere; «Престижний» та «Престижний HD» − VIP Megahit та VIP Premiere.

Источник: detector.media

839

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума