Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Як у курортному містечку на Вінниччині російське телебачення транслювали

14 января 2019

У місті Хмільник Вінницької області інтернет-провайдер надавав доступ користувачам до мережі Інтернет. Серед запропонованих абонентам були і заборонені для трансляції на території України російські телеканали, зокрема «Russia Today». На вилучене майно ухвалою суду накладений арешт, втім, провайдер вимагає повернути обладнання, передає Vlasno.info.

Про трансляцію «Russia Today» у Хмільнику вінницькі СБУшники та кіберполіцейські дізналися ще навесні 2018 року. І лише в грудні 2018-го у приватному підприємстві "Вінастеріск" поліція та прокуратура провели обшуки, вилучивши сервер та жорсткі диски. 

Скачать и смотреть 175 телеканалов, 50 каналов в HD. ОТТличное телевидние без рекламы и смс! 

Omega TV для мобильных телефонов и планшетов на Android

Omega TV для приставок на Android и Android TV с пультом дистанционного управления

Omega TV для Iphone , Ipad


Як з'ясували правоохоронці, провайдер без відповідної ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення ретранслював кілька українських телеканалів. При цьому не уклавши із ними відповідних угод. Збитки для українських мовників склали кількасот тисяч гривень.

"За допомогою технічного обладнання незаконно розповсюджують програми мовлення (плейлисти доступу за технологією інтернет-телебачення), у тому числі під логотипом «Футбол 1», «Футбол 2» українських товариств-правовласників ТОВ «ТРК Україна» та інших без їх згоди", - йдеться у матеріалах кримінального провадження.

Кримінальне провадження відкрили за фактом порушення авторського права та інших суміжних прав, наклавши арешт на вилучене майно та скерувавши його на експертизу. Це рішення суду провайдер оскаржував у апеляційній інстанції з вимогою повернути їм майно. Мовляв, їхні співробітники залишилися без робочих місць, порушуються права клієнтів провайдера на отримання послуг.

– Два наші співробітники просто не можуть обслуговувати клієнтів, бо правоохоронці під час обшуку просто вкрали їхні робочі місця. Ретрансляцію ми не здійснювали, оскільки є всього лиш посередниками між користувачем та відповідним ресурсом. Все те ж можна робити, використовуючи іншого оператора мобільного зв'язку. А потоки ми не маємо ні можливості, ні права змінювати, - наголошував у суді директор приватного підприємства "Вінастеріск".

Прокурор натомість наголошував, що вилучене майно вже визнане речовими доказами та скероване на експертизу. Відтак, його арешт є виправданим.

Суд залишив апеляційну скаргу інтернет-провайдера без розгляду, а вилучене майно арештованим.

Санкція інкримінованої статті – штраф, позбавлення волі або позбавлення права займатися певною діяльністю.

Фото: hromadske.ua, Орися Восьмирук

У місті Хмільник Вінницької області інтернет-провайдер надавав доступ користувачам до мережі Інтернет. Серед запропонованих абонентам були і заборонені для трансляції на території України російські телеканали, зокрема «Russia Today». На вилучене майно ухвалою суду накладений арешт, втім, провайдер вимагає повернути обладнання, передає Vlasno.info. Про трансляцію «Russia Today» у Хмільнику вінницькі СБУшники та кіберполіцейські дізналися ще навесні 2018 року. І лише в грудні 2018-го у приватному підприємстві "Вінастеріск" поліція та прокуратура провели обшуки, вилучивши сервер та жорсткі диски. Як з'ясували правоохоронці, провайдер без відповідної ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення ретранслював кілька українських телеканалів. При цьому не уклавши із ними відповідних угод. Збитки для українських мовників склали кількасот тисяч гривень. "За допомогою технічного обладнання незаконно розповсюджують програми мовлення (плейлисти доступу за технологією інтернет-телебачення), у тому числі під логотипом «Футбол 1», «Футбол 2» українських товариств-правовласників ТОВ «ТРК Україна» та інших без їх згоди", - йдеться у матеріалах кримінального провадження. Кримінальне провадження відкрили за фактом порушення авторського права та інших суміжних прав, наклавши арешт на вилучене майно та скерувавши його на експертизу. Це рішення суду провайдер оскаржував у апеляційній інстанції з вимогою повернути їм майно. Мовляв, їхні співробітники залишилися без робочих місць, порушуються права клієнтів провайдера на отримання послуг. nelegalne-TV-u-Hmilnyku – Два наші співробітники просто не можуть обслуговувати клієнтів, бо правоохоронці під час обшуку просто вкрали їхні робочі місця. Ретрансляцію ми не здійснювали, оскільки є всього лиш посередниками між користувачем та відповідним ресурсом. Все те ж можна робити, використовуючи іншого оператора мобільного зв'язку. А потоки ми не маємо ні можливості, ні права змінювати, - наголошував у суді директор приватного підприємства "Вінастеріск". Прокурор натомість наголошував, що вилучене майно вже визнане речовими доказами та скероване на експертизу. Відтак, його арешт є виправданим. Суд залишив апеляційну скаргу інтернет-провайдера без розгляду, а вилучене майно арештованим. Санкція інкримінованої статті – штраф, позбавлення волі або позбавлення права займатися певною діяльністю. Читайте також: на хабарі спіймали посадовця "Держгеокадастру". Фото: hromadske.ua, Орися Восьмирук Джерело: vlasno.info

Источник: vlasno.info

1676

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума