Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Готується до випуску книга Івана Омелянюка про цифрове телебачення

11 апреля 2009
Науково-виробниче об'єднання «Квант-Ефір» готує до випуску книгу Івана Омелянюка «Цифрове ефірне телебачення. Практика, нові напрямку розвитку цифрового ефірного телебачення та створення цифрових ефірних телемереж».

Ця книга - посібник для фахівців телерадіоіндустрії, в якому використані нові відомості та розробки в галузі ефірного телебачення, використано досвід інших країн та їх досягнення. У книзі проаналізовані та описані ринкові і техніко-технологічні моделі розвитку цифрового ефірного телебачення (DVB-T) з 2000 року до 2009 року. Багато уваги приділено мобільному телебаченню (DVB-H), розглянута технічна та бізнес модель впровадження мобільного телебачення.Розглянуто та проаналізовано розподіл діапазонів частот для цифрового мовлення, нормативно-правові умови, представлені частотні плани та використання їх у перехідному етапі впровадження цифрового ефірного телерадіомовлення.

Презентація книжки відбудеться на XV Київському міжнародному телерадіоярмарку, що пройде у Києві з 19 по 21 травня у виставковому центрі «Акко Інтернешнл» (проспект Перемоги, 40-Б, парк Пушкіна).

Источник: Телекритика

2136

blog comments powered by Disqus

Гаджеты


Последние Популярные Коментируют

Темы форума