Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



16 липня на 2+2 стартує новий футбольний телесезон

15 июля 2017

У неділю, 16 липня, 2+2 покаже стартовий матч чемпіонату України Зоря – Сталь, який відкриє новий футбольний телевізійний сезон.  

У новому сезоні команда 2+2 готує прямі трансляції поєдинків Чемпіонату та Кубку України, прем'єри спецпроектів про події та персони вітчизняного і світового спорту, а також оновлене футбольно-аналітичне ток-шоу Профутбол. Кожного ефіру незмінні ведучі програми Ігор Циганик та Олександра Лобода підбиватимуть підсумки тижня разом з футбольним експертами, а також авторами найбільш резонансних матеріалів. Вперше до обговорення найгостріших моментів туру у студії долучатимуться відомі  зірки шоу-бізнесу, котрі знають все про український футбол.

"Програмі Профутбол майже 7 років і щоразу наша команда робить все, щоб здивувати глядача. Цього сезону ми приділятимемо більше часу графічному відтворенню та візуалізації матеріалів. Менше розмов - більше відео та важливої інформації. Ми стаємо ближчими до глядача - ще більше ексклюзивів, ще більше аналітики та розваг. Ми будемо запрошувати в студію наших журналістів - авторів найцікавіших матеріалів, щоб у режимі прямого ефіру дізнатися найважливіші деталі", – поділився планами ведучий програми Профутбол Ігор Циганик.

Новинкою проекту стане рубрика з Олександрою Лободою, у якій глядачі 2+2 дізнаватимуться подробиці футбольних подій з різних куточків України. Гарячі новини прямо зі стадіону, залаштунки найцікавіших матчів, ексклюзивні інтерв'ю із сучасними героями і легендами футболу – у кожному прямому включенні з чарівною ведучою.

16 липня о 19:20 розпочнеться пряма трансляція матчу чемпіонату України Зоря – Сталь, а 18 липня о 18:50 - поєдинку столичного Динамо і одеського Чорноморця.  Після завершення матчу, о 21:00, на глядачів чекає перша програма оновленого Профутболу.

Источник: 2plus2.ua

2048

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума