Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



«2+2» транслюватиме Чемпіонат Європи з боксу

19 июня 2017
Телеканал «2+2» отримав ексклюзивні права на показ боїв Чемпіонату Європи з боксу, який вперше за всю історію турніру відбудеться в Україні.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

24 червня о 16.00 на «2+2» розпочнеться пряма трансляція фінальних поєдинків Чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків, який стане кваліфікаційним етапом до Чемпіонату світу-2018 у Гамбурзі (Німеччина). Заявку на участь в історичному турнірі подали понад 250 найкращих боксерів-любителів з 40 європейських країн. За право проводити спортивний форум боролися Росія, Туреччина та Україна, зрештою переміг Харків, який вже проводив спортивні події подібного рівня.

«Управління спортивних проектів "1+1 медіа" із гордістю і відчуттям великої відповідальності готує до показу цей великий проект, адже телевізійні трансляції з Харкова дивитимуться не лише в Україні, а й в Європі та усьому світі. Ми вже маємо досвід показу боксерських змагань найвищого рівня, тому я впевнений у якості нашої роботи. Ми зробимо все, щоб кожен глядач відчув себе не лише свідком, а й справжнім учасником події. Українські боксери сподіваються на увагу і підтримку вболівальників –  дамо їм відчути, що ми поруч!», – сказав керівник управління спортивних проектів «1+1 медіa» Степан Щербачов.

21 та 23 червня глядачі «2+2» зможуть побачити кращі моменти поєдинків чвертьфіналу та півфіналу континентального боксерського форуму у спеціальних дайджестах. Коментувати трансляції турнірів будуть Олег Шмідт, Володимир Кобельков і спортивний експерт Валентин Литвинчук.

Онлайн трансляція поєдинків також буде доступною на сайті телеканалу «2+2».

Нагадаємо, телеканал «2+2» розпочав зйомки гостросюжетного скриптед-реаліті «Зловмисники», прем’єра якого запланована влітку.

Источник: detector.media

1595

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума