Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



25 вересня «Шустер live» точно вийде в ефір каналу 3s.tv

22 сентября 2015

У п'ятницю, 25 вересня, суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» виробництва «Савік Шустер студії» точно вийде в ефір супутникового телеканалу 3s.tv, співвласником якого є Савік Шустер, а також у мережі інтернет. Про це повідомляє офіційна сторінка «Шустер live» у Facebook.

Про можливість трансляції ток-шоу в ефірі каналу «1+1» або «112 Україна» наразі нічого невідомо, повідомили «Телекритиці» в прес-службі «Савік Шустер студії». Переговори із цими каналами наразі тривають.

Перелік провайдерів, у мережах яких ретранслюється телеканал 3s.tv, можна завантажити тут.

Нагадаємо, 18 вересня суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» не вийшло в ефірі каналу «1+1». На телеканалі повідомили, що вирішили перенести ефір програми: «Канал вважає, що в ситуації, яка виникла в країні в останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий накаляти його ще більше».

Приблизно о 20.30 програма почала транслюватися в прямому ефірі каналу «112 Україна».

«Нас зняли з ефіру, ми про це дізналися за дві хвилини до ефіру. Я думаю, це домовленість власника каналу з Адміністрацією ПрезидентаЯ вдячний каналу "112 Україна" за можливість вийти в прямому ефірі», - заявив ведучий Савік Шустер.

Під час ефіру телеканал «1+1» надіслав Савіку Шустеру офіційного листа за підписом генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, у якому повідомив, що згідно з умовами ліцензійного договору програма «Шустер live» не може виходити в ефірі каналу «112 Україна». Цей лист Савік Шустер продемонстрував в ефірі ток-шоу і заявив, що в ліцензійному договорі водночас не йдеться по можливість каналу «1+1» вилучати програму «Шустер live» зі свого ефіру, коли йому заманеться.

Згодом прес-секретар Президента України  Святослав Цеголко заявив, що Адміністрація Президента не причетна до невиходу програми «Шустер live» в ефір 18 вересня. Також пан Цеголко закликав автора та ведучого програми Савіка Шустера оприлюднити докази щодо звинувачень на адресу АП.

Незалежна медіа-профспілка засудила «брутальне ставлення» до програми «Шустер live» з боку керівництва медіахолдингу «1+1 медіа». Водночас, медіапрофспілка констатувала, що конфлікт лише формально має відношення до порушення принципу свободи слова.

Суспільно-політичне ток-шоу «Шустер live» почало виходити  на каналі «1+1» із 7 вересня. В ефір вийшло два випуски. З лютого до липня цього року програма «Шустер live» виходила в ефірі телеканалу «112 Україна».

Протягом минулих років програма «Шустер live» виходила на телеканалах «Україна» (2008-2010 роки), Перший національний (2010-2013 роки) та «Інтер» (2013 рік). У 2014 році ток-шоу «Шустер live» виходило на Першому національному і каналі «24». При чому перший випуск програми у 2014 році вийшов як одноразовий проект на 5-му каналі, наступний - наканалі «24», після чого було підписано контракт із Національною телекомпанією України й шоу почало виходити на Першому національному і «24».

Водночас у червні стало відомо, що Савік Шустер став співвласником супутникового телеканалу. Пізніше стало відомо, що логотип каналу - 3s.tv. Телеканал «Савік Шустер студії» розпочав мовлення 7 вересня.

Источник: Телекритика

4057

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума