Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Олексій Гончаренко змінив Андрія Дончика в «Танцюю для тебе»

01 апреля 2009
Колишній керівник компанії Star Media Entertainment Олексій Гончаренко призначений режисером-постановником проекту «Танцюю для тебе» телеканалу «1+1». Цю інформацію «Телекритиці» підтвердила прес-служба телеканалу «1+1».

Андрій Дончик, який був режисером-постановником дотепер, покинув проект. За інформацією прес-служби, «змушений був піти на лікарняний у зв'язку із хворобою». Тим часом за інформацією джерел ТК пан Дончик остаточно залишає «1+1».

«Разом з Олексієм над проектом працюватиме також Віталій Гресь - один із режисерів «Телевізійної Служби Новин». Решта команди проекту продовжує свою роботу», - повідомляє прес-служба. Гендиректор «1+1» назвав пана Гончаренка «блискучим продюсером і режисером» і зазначив, що «канал очікує від нього нових яскравих ідей та креативних знахідок». Раніше очолювана Гончаренком Star Media Entertainment співпрацювала з «1+1» у виробництві проекту «Танці з зірками».

Нагадаємо, Олексій Гончаренко залишив групу компаній «Стар Медіа» на початку лютого 2009 року із наміром створити власний продакшн.

Источник: Телекритика

2368

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума