Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



ICTV переводить ранковий випуск «Фактів» у формат дайджесту

01 апреля 2009
З 6 квітня перший ранковий випуск інформаційної програми «Факти» о 7:45 на ICTV переходить у формат дайджесту без ведучого. Про це ТК повідомила головний редактор інформаційної служби ICTV Олена Фроляк.

Рішення змінити формат вона пояснила необхідністю економії коштів. «У нас відбувається оптимізація творчого і технологічного процесів. Тому вирішили випуск о 7:45 робити поки що у форматі дайджесту без ведучого. Це той єдиний випуск, який ми можемо модернізувати без шкоди для аудиторії, всю останню інформацію глядач отримає, але без ведучого в кадрі. Криза змушує до тимчасових жертв. Тим паче навесні і влітку знижується глядацька цікавість. Я думаю, з вересня, якщо все буде гаразд, ми повернемо все назад», - пояснила пані Фроляк.

Ранковий випуск о 8:45 і денний о 12:45, за її словами, залишаються з ведучими (Олексієм Гнилушею, Петром Дем'янчуком) і в прямому ефірі. На повну силу працюватимуть надалі й вечірні «Факти» і підсумки дня. Тривалість усіх випусків не зміниться. Проте, за інформацією джерел ТК, змін може зазнати другий ранковий випуск о 8:45 (він може виходити в записі).

Источник: Телекритика

2367

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума