Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



У новому сезоні на «Інтері» заспіває Ганна Безлюдна

01 апреля 2009
За інформацією джерел «Телекритики», тривають переговори між керівництвом телеканалу «Інтер» та нідерландською компанією Endemol про придбання формату Star Academy, що останні два роки використовував Новий канал для виробництва шоу «Фабрика зірок».

Черговий раунд переговорів призначений на 1 квітня 2009 року. У разі досягнення домовленостей «Фабрика зірок» вже у вересні цього року почне виходити на «Інтері». Назва проекту ще обговорюється; за інформацією джерел ТК, робоча назва - «Інтер-школа» (використання назви каналу, на думку маркетологів, повинне посилити бренд).

Водночас, умови формату будуть змінені. Замість професійних співаків та акторів навчати молодих конкурсантів мистецтву та культурі будуть співробітники «Інтера», починаючи з генерального продюсера каналу Ганни Безлюдної (мецо-сопрано), яка викладатиме спів в оперетковій манері. Хореографією з учасниками проекту начебто займатиметься директор ТОВ «НІС» Антон Нікітін, а в ролі психолога проекту виступить керівник прес-служби Ірина Павлик.

Як повідомляють джерела ТК, такий хід має на меті подальше підвищення рівня впізнаваності та популярності облич каналу та його менеджменту. Усі фіналісти проекту, незалежно від того, чи стануть вони переможцями, будуть включені у кадровий резерв телеканалу «Інтер».

Источник: Телекритика

2041

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума