Ольга Фреймут зробила 5 кулінарних відкриттів Одеси
10 квітня вийшов весняний випуск "Фокус. Красивая страна". Він присвячений Одесі і називається "Море вражень".
І тема, і час її виходу обрані не випадково. У квітні вже варто починати готуватися до довгих травневих вихідних, а потім – і до відпусток влітку. А головним весняно-літнім напрямком для внутрішнього туризму обіцяє стати саме Одеса та її околиці.
Поціновувачам прекрасного стане у нагоді підбірка "Одеса культурна", любителів місцевого колориту порадує словник одеського діалекту, а ті, хто надає перевагу нічному способу життя, зможуть скористатися рекомендаціями з матеріалу "Південний темперамент" про нічні клуби курортного міста.
Проте Одеса - це не тільки море, Привоз, незабутній колорит та іскрометний гумор. Це ще і справжня Мекка для гурманів, які іноді називають це місто кулінарною столицею України.
Спеціально запрошеним автором у цьому випуску стала вибагливала до сервісу Ольга Фреймут. У ексклюзивному кулінарному гіді ведуча проекту "Інспектор Фреймут" розповіла, який ресторан любить відвідувати разом із своїми друзьями, де шукати "місцевий колорит", а куди йти за найсмачнішою у Одесі кавою.
Які страви потрібно скуштувати обов'язвово та де у курортному місці найкращий сервіс? Шукайте у весняному випуску журналу "Фокус. Красивая страна".
Источник: 1+1
blog comments powered by Disqus