Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



«Американська мрія»: у «Фактах» на ICTV розкажуть про успішних українців у США

12 августа 2017

7 сюжетів-відеонарисів транслюватимуться в ефірі програми двічі на день, о 8:45 та 18:45, з 11 серпня до Дня Незалежності

Програма «Факти» розпочинає спільний проект із творчою групою фільму «Американська мрія. У пошуках правди» – документальної стрічки про життя успішних українців у США.

Про це «Детектору медіа» повідомили в творчій команда фільму.

Фільм, який вийшов у всеукраїнський прокат у травні, розповідає про креативних і талановитих, амбітних та працьовитих, успішних та впевнених у собі українців, які з різних причин переїхали до Америки і тепер живуть і працюють там.

Спеціально для «Фактів» автори картини підготують 7 сюжетів-відеонарисів про героїв фільму. Вони транслюватимуться в ефірі програми двічі на день із 11 серпня до Дня Незалежності. Мета проекту – якомога більше розповісти глядачам про українців за кордоном, які прославляють там нашу країну.

У проекті «Американська мрія. У пошуках правди» знялися співачка Міка Ньютон, чемпіон MLS Дмитро Коваленко, відомий лікар Юрій Мельник, програміст із Twitter Арсен Костенко, винахідник Вадим Чаленко, професор колумбійського університету Юрій Шевчук, спортивний юрист Олена Жирнова. У стрічці успішні та відомі співвітчизники відверто розповідають про себе і головні питання, які стоять перед Україною.

Зйомки картини проходили протягом двох місяців у чотирьох американських містах – Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.

Режисер і продюсер фільму – Володимир Мула, сценарист – Микола Васильков. За словами авторів, на прикладі своїх героїв вони намагались показати різні шляхи самореалізації людини в різних умовах та різних галузях.

Як повідомляв «Детектор медіа», телеканал ICTV і «Дизель Студіо» почали виробництво 16-серійного комедійного фільму «Папаньки».

Источник: detector.media

2013

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума