Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



На Першому стартує третій сезон конкурсу "Музична академія Junior"

17 апреля 2015

19 квітня о 11:15 на Першому каналі стартує третій сезон міжнародного телевізійного конкурсу "Музична академія Junior" (раніше - "Музична академія Євробачення").

Цього року в проекті візьмуть участь молоді вокалісти з України, Казахстану, Ізраїлю та Грузії. За головний приз "Музичної академії Junior" - авторську пісню від одного з популярних українських композиторів, конкурсанти змагатимуться у трьох вікових категоріях: 6-10 років, 10-13 років, 13-15 років.

Учасники конкурсу представлятимуть номери у трьох тематичних номінаціях: "Хіт своєї країни", "Світовий хіт" та "Пісня на вибір".

До журі конкурсу увійшли народний артист України Олександр Злотник, музичний продюсер Першого Влад Багінський, танцюрист, співак і режисер Андрій Цар, співачка Світлана Тарабарова, срібна призерка Дитячого Євробачення-2013 Софія Тарасова та інші.

Оцінки претендентам на перемогу ставитиме не тільки журі - голосувати зможуть і глядачі. Під час ефіру першого випуску "Музичної академії Junior" на сайті проекту буде відкрито голосування.

"Як і в попередніх двох сезонах, у третій "Музичній академії" глядачі побачать багато яскравих виступів. Мені особливо приємно, що у проекті беруть участь і представники інших країн - вони будуть гідними конкурентами українським талантам. Обирати переможців традиційно будемо шляхом голосування. Звісно ж, оцінюватиме учасників журі, яке з професійної точки зору зможе подивитися на вокал, артистизм, хореографію. Але на сайті проекту ми надамо право голосу і глядачам, адже відчуття "подобається/не подобається" тих, хто бачить виступи на екрані, теж дуже важливі", - коментує музичний продюсер Першого Владислав Багінський.

Нагадаємо, у 2013 та 2014 роках на Першому національному виходив проект "Музична академія Євробачення", в якому брали участь діти з України та інших країн. Учасники також змагалися у трьох номінаціях - "Хіт своєї країни", "Світовий хіт", "Пісня на вибір". Для українців головним призом конкурсу було місце у фіналі національного відбору на Дитячий пісенний конкурс "Євробачення".

Міжнародний проект "Музична академія Євробачення" був створений для пошуку талановитих особистостей і вдалих музичних композицій. Місією проекту його організатори називали створення умов, сприятливих для культурного розвитку дітей і підлітків та формування у них нових поглядів на творчість і мистецтво.

Источник: Телепростір

1097

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума