Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Підопічний Пономарьова розкритикує музичний вибір наставника

30 апреля 2015

3 травня в ефірі каналу "1+1" - фінал вокальних боїв. На головній сцені країни зіштовхнуться найсильніші вокалісти проекту. Це останній шанс для учасників потрапити в наступний етап "Голосу країни" - до вокальних нокаутів. Учасники будуть боротися не тільки одне з одним, але й з власними комплексами і страхами.

У цьому випуску на вокальний ринг вийде Тетяна Решетняк з команди Потапа. Дівчина підкорює головну сцену країни вже вдруге. У минулому сезоні вона не змогла розвернути жодне крісло, але прийшла в проект "Голос країни" -5 з новими силами, щоб почати сольну кар'єру та вирватися із замкнутого кола другорядних ролей. Тетяна – екс-солістка популярного герлз-бенду, співала на бек-вокалі майже у всіх зірок української естради, сама пише пісні, але головним своїм досягненням вважає народження сина Даніеля, якого виховує зараз сама. Кого Потап протиставить одному з найпотужніших голосів на проекті, дізнаємося вже цієї неділі о 21:00 на "1+1".

Протистояння Потапа і Вакарчука сягає пікової точки. Святослав укотре заспіває з учасниками команди Потапа, а критика підопічних тренера-суперника стане ще більш очевидною. "Славку, ти мені нагадуєш мого лікаря!" - парирує Потап після чергової словесної сутички. - "Голос країни" - це змагання голосів, а не тренерів, і тренерам не варто про це забувати". Хто ж стане каменем спотикання в битві світоглядів? Дивіться 3 травня в 21:00.

Думка тренерів часто розходиться з очікуваннями їхніх підопічних. Так, харизматичний поп-рокер Євген Толочний з команди Пономарьова поставився до вибору пісні явно без ентузіазму: "Вона така нудна, невже немає веселих і життєрадісних пісень? Я вважаю, що завжди потрібно висловлювати свою думку, саме так і проявляється індивідуальність".

Про свою принциповість заявив і харківський музичний геній Дмитро Костюк з команди Потапа: "Навіщо мені грати за чужими правилами, якщо в мене є свої? Для мене важливо не загубити себе в такому масштабному проекті. Я пишу свою музику без нот". Кого ж протиставить Дмитрові його зірковий наставник Потап? І чи заспіває Євген Толочний небажану пісню? Дивіться на "1+1" о 21:00.

Нагадаємо, що за правилами вокального шоу "Голос країни", за підсумками фінального випуску  вокальних боїв у командах зіркових тренерів залишиться тільки половина співаків, які і продовжать участь у проекті. Кожен тренер має змогу один раз "украсти"  учасника  команди конкурента, який зазнав поразки в батлі. Наступний етап проекту - вокальні "нокаути", де учасники співатимуть уже не одну пісню на двох, а кожен свою,  а тренер вибере кращого з-поміж них.

"Голос країни-5" в ефірі каналу "1+1" щонеділі о 21:00. На головній сцені країни в битві за унікальні голоси зійшлися чотири титани українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль, Потап, Святослав Вакарчук та Олександр Пономарьов. Ведуча шоу - Ольга Фреймут.

Источник: 1+1

2220

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума