Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Серіал «Відділ 44» виробництва ПРО ТБ та ICTV стартує в ефірі 1 вересня

28 июля 2015

Старт показу нового детективного серіалу спільного виробництва української студії Pro TV та телеканалу ICTV «Відділ 44» запланований на 1 вересня. Про це «Телекритиці» повідомили в компанії ПРО ТБ

«Зйомки і монтаж йдуть паралельно, повним ходом», - зазначила в студії.

«Відділ 44» - власний формат Pro TV і телеканалу ICTV. Жанр серіалу - вертикальна поліцейська драма (процедурал).

У серіалі розповідатиметься про особливий відділ правоохоронних органів. «У цьому спецпідрозділі - тільки еліта! Вони не міряються силою своїх кулаків, не б'ються з злочинцями і не влаштовують безглузді переслідування - вони ДУМАЮТЬ і застосовують у розслідуваннях виключно свій розум. Вони справжні детективи - компетентні, чесні, сучасні. Кожен з них - найкращий у своїй галузі», - описують героїв серіалу в Pro TV.

Слідчі «Відділу 44» не носять форму і не мають ніяких військових звань, зате працюють в офісі із залученням провідних ІТ-досягнень людства. «Вони не мають шкідливих звичок, ніколи не брешуть і не порушують закон - це справжні профі без емоцій, націлені тільки на результат, які не дозволяють ніяких поступок ані собі, ані оточуючим», - додали творці серіалу.

Як повідомляє прес-служба каналу ICTV, за сюжетом,  керує «Відділом 44» Микола Строгов на прізвисько «Шеф» - жорсткий, але справедливий, він завжди приймає вірні рішення і направляє роботу команди в потрібне русло. Криміналіст Анжеліка Каптан - всезнайка у всіх сферах, але при необхідності вона готова залучити до розслідування будь-якого експерта. IT-консультант Веніамін Черних на прізвисько «Хакер» - геніальний комп'ютерник, який з легкістю може підкорити будь-який девайс. Експерт зі зброї Гліб Майоров, він же «Рембо» - колишній спецназівець, який вміло користується будь-якою зброєю, але робить це виключно в рамках закону. Роберт Кабірія - справжній «Артист», його головне вміння - знайти підхід до людей і змусити говорити. Алла Германова - майстер на всі руки, відкриває будь-який механізм, замок, сейф, машину, ніколи не залишає доказів, нічого не забуває і не робить помилок.

Серіал матиме 52 серії. Режисерами проекту виступили Ігор Шкурін, Володимир Дощук, Анатолій Степаненко та Віталій Ващенко.

У «Відділі 44» знімаються Сергій Калантай, Ірина Авдеєнко, Євген Бондарський, Артем Впозяк, Заза Чантурія, Володимир Ращук та Лі Берлінська.

Нагадаємо, для нового осіннього сезону телеканалу ICTV кінокомпанія Pro TV знімає ще детективний серіал «Пес». У ньому йдеться про чотирилапого сищика та його авантюрні пригоди. Видання «Дуся» готувало репортаж зі зйомок цього проекту.

Також нещодавно Pro TV  розпочала зйомки мелодраматичного серіалу з елементами містики «Відьма», який виробляє спільно з «1+1 медіа».

Источник: Телекритика

2540

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума