Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Творці тревел-шоу "Орел і решка" шукають ведучого на проект

29 апреля 2015

Продакшн Teen Spirit Studio, який випустив уже 10 сезонів тревел-шоу "Орел і решка", що виходить на телеканалі "Інтер", шукає нового ведучого.

Виконавчий продюсер проекту Наталя Шталтовна повідомила, що команда проглянула на кастингу сотні претендентів на вакансію ведучого, який працюватиме в кадрі разом з Регіною Тодоренко, що веде шоу "Орел і решка" з восьмого сезону.

"Ми переглянули сотні людей з різних кінців країни. У Києві, по-моєму, вже не залишилося людини, яка не проходив би кастинг у шоу "Орел і Решка". Ми навіть візуалізували нашого "ідеального ведучого"", - зазначила вона.

Однак за словами продюсерки, кандидатам не вистачає оригінальності, всі вони мають однакову зовнішність та манеру поведінки, нерідко також копіюють минулих ведучих шоу (в різні роки шоу вели Алан Бадоєв, Андрій Бедняков, Коля Серга та Євген Синельников).

"Зараз на кастинги приходять три категорії людей: музиканти, актори та шоумени. Жодна з цих категорій, як виявилося, нам не підходить. Це люди, які за своїми образами бояться показати особистість. Є ще четверта категорія - вони приходять і так сумно і покірно на тебе дивляться, ніби кажучи: "Скажіть, ким нам бути, - і ми будемо". Ось такі нам теж не цікаві, бо придумані персонажі - найнудніше, що може бути в кадрі", - розповіла пані Шталтовна.

Вона підкреслила, що вони шукають ведучого з нестандартним поглядом і хорошим почуттям гумору.

Нагадаємо, 10 сезон популярного тревел-шоу "Орел і Решка. Ювілейний сезон" стартував на телеканалі "Інтер" 8 лютого. У попередньому сезоні у програмі змінився ведучий - замість Колі Серги програму вів Євген Синельников - один з авторів ідеї проекту "Орел і Решка" і незмінний режисер-постановник всіх сезонів.

З лютого минулого року на телеканалі К1 виходить пізнавально-розважальна програма "Орел і решка. Шопінг", у якому ведучі не просто подорожуватимуть, а проходитимуть шопінг-маршрутами. Умови програми не змінилися: один з ведучих отримує золоту карту з необмеженими можливостями, а інший - сто доларів. На ці гроші кожен із них повинен буде придбати щось цікаве. А заодно й показати глядачу, як одягаються в різних куточках світу.

Источник: Телепростір

1041

blog comments powered by Disqus

На телеэкране


Последние Популярные Коментируют

Темы форума