Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



СБУ заблокувала кримські урядові сайти на прохання інтернет-активіста

29 июля 2014

Інтернет-активіст, засновник ініціативи «Українські кібервійська» Євген Докукін домігся блокування п’яти кримських урядових сайтів на домені gov.ua. Про це він повідомив у своєму Facebook.

На прохання активіста, Служба безпеки України заблокувала такі кримські сайти: sta-crimea.gov.ua, minek-crimea.gov.ua, sev.gov.ua, crimea.gov.ua та ark.gov.ua. Місцева влада продовжувала ними користуватися дотепер.

«Мене давно просили люди щось зробити з кримськими державними доменами. Три тижні тому я написав в СБУ, вони обіцяли розглянути це. А два тижні тому я нагадав про дане питання»,- пояснив Євген Докукін.

Він самостійно домігся, аби СБУ зробила запит до підприємства «Хостмайстер», що обслуговує домен .ua для блокування.

Наразі активіст виявив, що не всі сайти із його переліку недоступні, тож звернувся до СБУ ще раз. Очікує ще одного офіційного запиту до державного органу та блокування інших кримських урядових доменів.

«Саме блокування цих веб сайтів зробила СБУ. Але враховуючи, що зробили це з моєї подачі, то тут половина нашої заслуги. Так що це спільна операція УКВ (Українських кібервійськ – прим. MediaSapiens) і СБУ», - підсумував інтернет-активіст.

Євген Докукін – програміст із Києва. У рамках свого проекту «Українські кібервійська» він намагається протидіяти інформаційній війні проти України. Постійно проводить різноманітні акції в інтернеті, неодноразово домагався блокування рахунків лідерів сепаратистів.

Источник: mediasapiens.ua

684

blog comments powered by Disqus

Интернет


Последние Популярные Коментируют

Темы форума