Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



АМКУ досліджує правомірність використання «4,5G» замість «4G» в рекламі lifecell

16 июля 2018
АМКУ досліджує правомірність використання 	«4,5G» замість 	«4G» в рекламі  lifecell
Фото Facebook lifecell

Антимонопольний комітет України (АМКУ) досліджує можливе порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції у вигляді поширення операторами мобільного зв'язку інформації, яка може ввести в оману, в рекламі власних послуг 4G і 3G інтернету. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Згідно з повідомленням, оператор мобільного зв’язку ТОВ «Lifecell» поширює у рекламі власних послуг 4G Інтернету позначення 4-5G. Таке твердження може містити ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції.

1 августа в Киеве и в Кировоградской области отключают эфирного аналоговое вещание. В Украине - 1 сентября. Чтобы смотреть телевидение, воспользуйтесь сервисами по ссылками :

MaximumOTT для мобильных телефонов

MaximumOTT для приставок на Android

Omega TV для мобильных телефонов

Omega TV для приставок на Android

Крім того, в АМКУ розглядаються справи щодо поширення операторами мобільного зв’язку у рекламі власних послуг 3G Інтернету інформації, що може ввести в оману, що є порушенням статті 15¹ Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції».

Нагадаймо, 1 липня 2018 року мобільні оператори запустили 4G-зв'язок в основному діапазоні 1800 МГц

100% акцій українського мобільного оператора lifecell належать Turkcell – турецькому постачальнику конвергентних телекомунікаційних і технологічних послуг. Станом на кінець І кварталу 2018 року активна 3-місячна абонентська база lifecell становила 7,7 млн користувачів.

Источник: mind.ua

1617

blog comments powered by Disqus

Мобильная связь


Последние Популярные Коментируют

Темы форума