Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



«Київстар» запустив 4G у 20 містах України

06 апреля 2018

Мобільний оператор «Київстар» запустив 4G у діапазоні 2600 Мгц у 20 містах України. Про це повідомляє прес-служба «Київстар».

Згідно з повідомленням, послуга доступна в Києві, Дніпрі, Одесі, Львові, Харкові, Тернополі, Вінниці, Ужгороді, Хмельницькому, Затоці, Кароліно-Бугазі, Кирилівці, Ясіні, Поляниці, Чопі, Раві-Руській,  Старовойтовому, Краковцю, Устилузі, Шегині.

4G надається всім абонентам «Київстар» без додаткової плати згідно з діючими тарифними планами.

Скористатися послугами в 4G-мережі можуть всі клієнти оператора, чиї SIM-карта й смартфон підтримують цю технологію. Це можна перевірити за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфону; *245*4#. 

Замінити SIM-карту на USIM з підтримкою 4G можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах «Київстар».

«Запуск 4G – важлива подія для України. Ми, нарешті, можемо надати нашим абонентам доступ до високошвидкісного інтернету четвертого покоління для спілкування, роботи, освіти та розваг. Запуск у діапазоні 2600 МГц – це тільки початок, справжній досвід використання 4G абоненти зможуть отримати влітку, коли ми будемо запускатися в діапазоні 1800 МГц», – зазначив президент «Київстар» Петро Чернишов.

Раніше повідомлялося, що мобільний оператор «Київстар» вніс зміни в умови надання послуги інтернет-доступу: абонентам, які використали за добу понад 6000 МБ інтернет-трафіку, послуга мобільного інтернету до кінця дня надаватиметься на швидкості до 1,8 Мбіт/c.

Источник: mind.ua

1426

blog comments powered by Disqus

Мобильная связь


Последние Популярные Коментируют

Темы форума