Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



lifecell не буде викуповувати один з лотів на тендері 4G

26 февраля 2018
lifecell не буде викуповувати один з лотів на тендері 4G
Фото: Shutterstock

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) визначила учасників тендера на отримання ліцензій на 4G у діапазоні 1800 МГц, якими стали мобільні оператори України – «Київстар», «Vodafone Україна» та lifecell, який відмовився від участі у тендері за одним з лотів.

Про це йдеться у повідомленні на сайті НКРЗІ і зазначається, що під час другого засідання тендерною комісією у понеділок були розглянуті підтверджуючі документи щодо надходження до комісії тендерної гарантії за відповідними лотами від претендентів на участь у тендері.

«У той же час, у зв’язку з надходженням до НКРЗІ 23 лютого 2018 (до дати початку тендера) письмової заяви ТОВ «Лайфселл» про відмову від подальшої участі в тендері за лотом № 5, його тендерна пропозиція (комплект документів) для участі в тендері за лотом № 5, в подальшому не розглядається», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, розкриття цінових пропозицій відбудеться 2 березня 2018 року об 11 годині в НКРЗІ.

Водночас, проведення торгів «з голосу» та визначення переможців тендеру попередньо заплановано на 06 березня 2018 року.

Як зазначається, на тендер будуть виставлені ліцензії на користування радіочастотним ресурсом України для впровадження радіотехнології «Міжнародний рухомий (мобільний) зв'язок IMT» в смугах радіочастот 1710-1785 МГц, 1805-1880 МГц.

Источник: mind.ua

1713

blog comments powered by Disqus

Мобильная связь


Последние Популярные Коментируют

Темы форума