Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Олександр Глущенко залишив tv.net.ua й запустив новий проект

12 июня 2009
Олександр Глущенко залишив tv.net.ua й запустив новий проект

Керівник проекту «Все про телебачення і телекомунікації» TV.net.ua і видавець журналу Mediasat Олександр Глущенко заснував новий сайт - protv.net.ua, залишивши старий ресурс своєму колишньому партнеру та власнику домену Євгену Гривастову. Про це він розповів в інтерв'ю своєму новому виданню.

 

Як пояснив пан Глущенко, protv.net.ua він вважає продовженням свого проекту, що існує вже 6 років. Вимушена зміна адреси та подальший ребрендинг стали результатом конфлікту із партнером по проекту. Сайт tv.net.ua не приносив прибутку, але заробляв на оплату сервера та хостингу за рахунок розміщення реклами, проте останнім часом його відвідуваність різко зросла. За словами Глущенка, йому не вдалося домовитись із власником домену, який забезпечував технічну сторону функціонування проекту протягом його існування, про подальшу стратегію розвитку сайту, а також зійтись на прийнятній ціні, щоб викупити доменне ім'я.

 

Зараз tv.net.ua i protv.net.ua існують паралельно; на новий ресурс перенесено базу новин та форум старого. Найближчим часом Олександр Глущенко планує змінити дизайн сайту та вдосконалити його, а до кінця року сподівається досягти рівня відвідуваності старого ресурсу. За його словами, кілька компаній уже зацікавились розміщенням реклами на новому сайті. Також планується запуск онлайн-проекту DVB-T in UA, присвяченого ефірному цифровому телебаченню в Україні.

Источник: Телекритика

2232

blog comments powered by Disqus

Последние Популярные Коментируют

Темы форума