Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



У 2018 році в Україні заборонили 139 стрічок - Держкіно

18 января 2019
З 2014 року через невідповідність положенням закону «Про кінематографію» Держкіно заборонило 778 фільмів та серіалів, в основному, російського виробництва.

Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на заступника голови Державного агентства України з питань кіно Сергія Неретіна. 

 Скачать и смотреть 188 телеканалов, 60 каналов в HD. ОТТличное телевидние без рекламы и смс! 

Так, за інформацією пана Неретіна, за 2018 рік до списку потрапили 139 стрічок. Їх обирала спеціальна комісія Держкіно, керуючись положеннями Закону України «Про кінематографію», а також Переліком осіб, які створюють загрозу нацбезпеці України – так званим «чорним списком» Міністерства культури, який складають на підставі даних СБУ.

Зокрема, до переліку заборонених потрапили сучасні російські серіали «Штрафбат», «Балада про бомбера», «Останній бій майора Пугачова», «Агент особливого призначення 3», «Заходь – не бійся, виходь – не плач». А також повнометражні стрічки – «Легенда № 17» про радянського хокеїста Валерія Харламова, «Нічна варта» і «Денна варта» Тимура Бекмамбетова, «Кохання у великому місті 2», «Європейський конвой» та інші.

Не пройшли перевірку Держкіно і перший та другий сезони українського детективного серіалу «Нюхач».

Також у «чорному» списку опинилась низка фільмів з 1990-х, зокрема «Настя» і «Орел та решка» Георгія Данелії, «Амерікан бой», «На Дерибасівській гарна погода» і «Дитина до листопада».  

Як відомо, з 2014 року через невідповідність положенням закону «Про кінематографію» Держкіно заборонило 778 фільмів та серіалів, в основному, російського виробництва.

Источник: detector.media

9755

blog comments powered by Disqus

Кино


Последние Популярные Коментируют

Темы форума