Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Діячі культури вимагають від Нацради забезпечити канал «Культура» цифровою ліцензією

19 марта 2015

Низка діячів культури звернулася до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з проханням вирішити питання отримання ліцензії на цифрове мовлення державною телерадіокомпанією «Культура». Копії відповідних звернень має у своєму розпорядженні «Телекритика».

На думку культурних діячів, присутність державного телеканалу «Культура» в ефірному цифровому просторі є необхідною. «Це єдина в Україні телекомпанія, яка весь свій ефірний час (тобто 24 години на добу) заповнює програмами про літературу, культуру, історію нашого народу», - наголошують автори одного зі звернень - Андрій Чебикін, Михайло Сидоржевський, Дмитро Павличко та інші.

Вони також нарікають на те, що канал «Культура» то зникає, то знову з'являється в кабельних мережах, залежно від побажань господарів кабельних мереж.

 

 

 

 

 

Автори іншого звернення - Борис Олійник і Микола Стороженко - наводять приклад Польщі, де телеканал культурного спрямування володіє набагато більшим ресурсом, ніж український.

 

 

 

 

Нагадаємо, що на базі ДТРК «Культура» має бути створено другий канал суспільного мовлення - культурного спрямування. Однак канал має лише супутникову ліцензію.

Источник: www.telekritika.ua

668

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума