Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Генеральним продюсером каналу ATR стала Христина Бондаренко

09 июля 2017

енеральним продюсером телеканалу ATR призначено відому телевізійницю Христину Бондаренко.

Про це новоспечена генеральна продюсерка повідомила на своїй сторінці у Facebook.  

«Сьогодні закінчився мій рік походу «на інший бік». Зворотний бік процесів завжди важливий для розуміння того, що відбувається в країні і в журналістиці в тому числі. Я рада, що, побачивши багато і дізнавшись таємницю, все одно змогла зберегти віру в професію і не розчаруватися в ній остаточно», - написала пані Бондаренко.

Нагадаємо, впродовж останнього року Христина Бондаренко очолювала медіа-напрямок у Міністерстві агрополітики і продовольства України. До того вона працювала на «Громадському телебаченні», а до приходу на «Громадське» десять років віддала 5 каналу, звідки пішла у березні 2015 року.

«З цього дня я займатимуся побудовою інформаційного мовлення кримськотатарського телеканалу ATR. Вдячна Ленуру Іслямову за те, що довірив стати генеральним продюсером і повірив у мої ідеї і бачення. З нового сезону канал чекає повне переформатування в інформаційний, - написала також Христина. - ATR - унікальний. По суті, це канал без батьківщини. Канал незломлених. Канал, якій, на мій погляд, живе слоганом «все тимчасово» і попри все хоче повернутися в свої рідні студії в Крим. І я вірю, що це обов'язково буде!»

Новий генпродюсер ATR відзначила, що вважає своїх нових колег журналістами, «одними з кращих в країні», і повідомила, що каналу «дуже потрібні люди: ведучі, журналісти, редактори. І дуже потрібна підтримка і віра!»

Источник: detector.media

953

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума