Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



24 березня в Україні вимкнуть телебачення Т2 ?

23 марта 2015

Концерн РРТ звертає увагу телерадіокомпаній, що основною умовою безперервного та якісного надання телекомунікаційних послуг є необхідність своєчасної оплати за них. Не отримуючи кошти у належних обсягах підприємство не може своєчасно розраховуватись з енергопостачальними організаціями, які, в свою чергу, змушені відключати від енергоживлення об’єкти Концерну РТТ.

На протязі останніх чотирьох місяців ТОВ «Зеонбуд» постійно порушує умови договору з Концерном РРТ в частині розрахунків за надані послуги.

Станом на 23 березня 2015 року ТОВ «Зеонбуд», не зважаючи на попередження про тимчасове припинення надання послуг, яке було надіслано ще 06 березня 2015 року, не розрахувався з Концерном РРТ за надані послуги у 2014–2015 роках.

Оскільки до 23 березня 2015 року не відбулось навіть часткового погашення боргу, Концерн РРТ вимушений з 09:00 24 березня 2015 року призупинити надання послуг ТОВ «Зеонбуд» на усій території України, за винятком Донецької та Луганської областей на територіях підконтрольних Українській владі.

Источник: www.rrt.ua

1332

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума