Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



На Карачун почали завозити конструкції нової телевежі

06 мая 2016

На початку липня 2014 року, під час бойових дій, було знищено телевежу на Карачуні, що позбавило українського ефірного мовлення значну територію північної Донеччини. Цілий ряд заходів Міністерства інформаційної політики України суттєво вплинув на ситуацію (в зоні АТО встановлено близько 50 передавачів), але повною мірою вирішити проблему можна лише встановленням нової телевежі.

МІП ініціювало таке поновлення, але технічні проблеми і тривалісь тендерних процедур затягнули цей процес, яким займається Концерн РРТ.

Моніторингова місія МІП, в яку увійшли народні депутати України:  Олександр Бригинець і Дмитро Андрієвський побували на Карачуні і пересвідчилися в тому, що підготовчі роботи вже завершено, тестується нове обладнання, фрагменти нової вежі збираються на спеціально відведеному майданчику.

Радник Міністра інформаційної політики України в зоні АТО, народний депутат України Олександр Бригинець повідомив, що процес виходить на фінішну пряму: на Карачун вже завезено перші конструкції нової 180 метрової телевежі. 

Загалом, як передає радник, таких шестиметрових конструкцій - кілька десятків, тому зараз немає потреби звозити усі одночасно. Їх будуть доставлятимуть по мірі встановлення.

«17 травня на Карачун приїжджають експерти, які визначать графік робіт і, сподіваюсь, назвуть попередню дату, коли можна чекати завершення робіт», - передає з місця Олександр Бригинець.

Источник: mip.gov.ua

1800

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума