Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Національна рада на найближчому засіданні перерозподілить відрізки часу «UA:Перший»

13 июля 2017

ТРК «Ера» з 1 серпня припиняє мовлення на «UA:Перший» і переходить до співпраці з першим каналом Національної суспільної телерадіокомпанії України. Регулятор зі свого боку на найближчому засіданні переоформить ліцензію НСТУ в частині перерозподілу відрізків мовлення «UA:Перший».

Телерадіокомпанія «Ера» вирішила добровільно відмовитися від ліцензії, відповідно до якої вона ділила один телевізійний канал із суспільним мовником. Генеральний директор «Ера Медіа» Ігор Лоташевський зазначив, що компанія пішла на цей крок, розуміючи важливість для Національної суспільної телерадіокомпанії України транслюватися без перерви. Тепер «Ера» як студія-виробник готуватиме для НСТУ ранкове шоу.

Таким чином, завершилися тривалі переговори, яким усіляко сприяла Національна рада, щодо розв’язання ситуації, коли два мовники упродовж багатьох років провадили діяльність на одному каналі. Розглядалася різні варіанти вирішення багаторічної конфліктної ситуації. Зрештою компромісне рішення знайдено, конфлікт вичерпано. Загальний обсяг мовлення НСТУ залишиться без змін.

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія висловив подяку колективу ТРК «Ера» за розуміння, а Національній раді – за підтримку у процесі вирішення ситуації.

Источник: www.nrada.gov.ua

891

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума