Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Нацрада дозволила Донецькій ОДТРК тимчасово мовити на частоті каналу ТЕТ

25 июля 2015

23 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення, яким дозволила Донецькій обласній державній телерадіокомпанії (ОДТРК) тимчасово мовити на 24 ТВК у місті Світлодарську Донецької області протягом року.

Ця частота за ліцензією належить телеканалу ТЕТ, який погодив використання своєї частоти для потреб мовлення Донецької ОДТРК протягом року. Саме тому, за словами члена Нацради Владислава Севрюкова, в рішенні Нацради дозвіл надано на рік, а не на час проведення антитерористичної операції (АТО), як в інших подібних рішеннях. Однак через рік мовлення Донецької ОДТРК на частоті каналу ТЕТ може бути пролонговано.

Нагадаємо, на попередньому засіданні 15 липня Нацрада надала Луганській ОДТРК дозвіл на тимчасове телевізійне мовлення на 25 ТВК у селищі Широкому, а також тимчасове радіомовлення на частотах 99,5 МГц у селищі Широкому та 105,9 МГц у місті Лисичанську.

Разом з тим Нацрада вилучила з переліку мовників, яким дозволено здійснювати тимчасове мовлення в зоні АТО, телеканал «Еспресо TV» (ТОВ «Голдберрі»), який так і не зміг освоїти 45 ТВК у Широкому та розпочати там мовлення.

Источник: www.telekritika.ua

642

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума