Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



QTV стає телеканалом «Оце»

17 августа 2017

Група StarLightMedia Віктора та Олени Пінчуків переформатовує підлітковий телеканал QTV на дорослий розважальний канал «Оце». 17 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення змінила в ліцензії ТОВ «Хмарочос медіа» логотип і програмну концепцію.

Телеканал QTV був орієнтований на підліткову аудиторію, показував переважно закупний анімаційний контент. Натомість телеканал «Оце» буде орієнтований на аудиторію 35+ і буде показувати розважальний контент виробництва групи StarLightMedia. Фактично це буде канал повторів програм СТБ, Нового каналу та ICTV.

«Ми хочемо стати більш дорослим каналом. Наша аудиторія – 35+, навіть 40+. Ми будемо показувати контент StarLightMedia, повтори найкращих програм телеканалів СТБ, Новий, ICTV», – розповів директор каналу Ілля Семенов.

Від формату підліткового каналу група відмовляється з економічних причин. За словами члена Нацради Валентина Коваля, низка рекламодавців принципово відмовляється від розміщення реклами в дитячих блоках (а QTV був дитячим каналом).

Заявку на реєстрацію нового знаку для товарів і послуг «Оце» група подала до «Укрпатенту» 6 липня.

У програмній концепції каналу «Оце», порівняно з каналом QTV, буде менше власного виробництва (3 години 30 хвилин замість 8 годин 24 хвилин), але більше національного продукту (18 годин замість 12 годин) і менше іноземного продукту (6 годин замість 12 годин).

З програмної концепції зникли культурно-мистецькі передачі, суттєво зменшилися обсяги фільмопоказу (з 12 годин до 1 години 30 хвилин), зросла частка науково-просвітницьких програм (з 1 години до 3 годин 30 хвилин) і з’явилися розважальні програми, які становлять основу програмної концепції каналу «Оце» (11 годин на добу).

Концепція програмування каналу: один день – одне шоу.

За повідомленням дистрибутора каналу StarLight Digital, «Оце» замінить QTV в ефірі з 1 вересня 2017 року.

 

Нагадаємо, телеканал QTV спершу мав назву «Куй-ТБ». «Куй-ТБ» стартував 1 вересня 2008 року і був орієнтований на молодих чоловіків. У лютому 2010 року канал змінив логотип на QTV та оновив сітку мовлення, розширивши аудиторію. З початку 2017 року канал QTV переформатувався на дитячо-підлітковий.

Источник: detector.media

6359

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума