Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Редактор польського "Forbes" про тиск на Еспресо.TV: Це скандал

18 декабря 2014

Міхал Бронятовський, головний редактор польського видання "Forbes", сподівається, що Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зрозуміє ситуацію правильно

Про це він написав на своїй сторінці у "Фейсбуці", коментуючи ініціативу Б’янки Залевської щодо захисту телеканалу Еспресо.TV.

"Будучи членом Редакційної Ради Еспресо.TV і головним редактором польського видання "Forbes", підписуюся двома руками під листом Б'янки. Показувати події такими, як вони є, це зобов'язання журналіста. Це скандал, що політична по суті організація дозволяє себе цензурувати вільні ЗМІ. Сподіваюся, що члени Нацради розуміють, що краще на пряму дізнатися, що говорить ворог, ніж дізнатися це з сюжету, наприклад, "Інтера", - зазначив Бронятовський.

Нагадаємо, сьогодні Нацрада з питань телебачення і радіомовлення винесла попередження Еспресо.TV за трансляцію виступу Путіна перед Федеральними зборами. Таким чином Нацрада відреагувала на скаргу каналу "112", який небезпідставно пов'язують з міністром внутрішніх справ часів Януковича Віталієм Захарченком, який зараз у міжнародному розшуку.

Польська журналістка Еспресо.TV Б'янка Залевська, що отримала поранення в зоні АТО, написала відкритого листа президенту України Петру Порошенку з вимогою припинити тиск на телеканал.

Источник: espreso.tv

595

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума