Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Samsung прибере заборонені російські канали зі Smart TV

30 сентября 2014

Представники Компанії Samsung Electronics Україна під час зустрічі з Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення повідомили про готовність дотримуватися приписів, установлених рішеннями судів, та припинити доступ до заборонених судом російських телеканалів у телевізорах із технологією Smart TV.

30 вересня у місті Києві відбулась офіційна зустріч представників Національної ради з представниками компанії «Samsung Electronics Україна». Головне питання, яке обговорювали сторони, – виконання українським представництвом Samsung Electronics окремих приписів відповідних рішень судів про заборону трансляції деяких російських каналів. Мова йшла про телеканали Російської Федерації, які заборонені до показу відповідно до ухвал Окружного адміністративного суду м. Києва та рішень Національної ради.

Представники компанії-виробника електроніки повідомили, що «Samsung Electronics Україна» провадить свою діяльність виключно з дотриманням вимог законодавства України і тому має намір виконати вищезгадані приписи відповідних рішень суду. Таким чином, компанія «Samsung Electronics Україна» найближчим часом планує обмежити доступ до заборонених судами каналів у телевізорах із технологією Smart TV на території України.

 

Нагадаємо, відповідні домовленості були досягнуті і з компанією LG Electronics.

Источник: nrada.gov.ua

723

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума