Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Стала відома дата перезапуску телеканалу «2+2»

09 июля 2017

Майбутній перезапуск каналу «2+2» заплановано на 14 серпня 2017-го року.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі каналу.

Першим етапом презентації оновленого «2+2» стала зміна ефірного логотипу з 5 липня, пов’язана зі стартом промо-кампанії оновленого 2+2, реалізованої у новій стилістиці.

Перезапуск передбачає оновлення позиціонування та програмної концепції, зміну загальної стилістики та графічно-візуального оформлення каналу.

Серед іншого до нового сезону команда каналу готує прем’єру серіалів власного виробництва та цикл документальних проектів у жанрі інфотейнмент.

Зокрема 14 серпня оновлений «2+2» презентує глядачам гостросюжетний серіал вітчизняного виробництва «Ментівські війни. Одеса», що розповідає про протистояння між чесними правоохоронцями та злодіями й корупціонерами в погонах.

Нагадаємо, раніше генеральний продюсер каналу «2+2» Максим Кривицький повідомив «Детектору медіа» про оновлення бренду каналу в серпні.

«Я сподіваюся, що в серпні ми вас приємно здивуємо і оновлений бренд "2+2", який ми презентуємо, буде вам зрозумілий. Я б не хотів зараз детально про нього розповідати, тому що ми саме знаходимося в процесі становлення всіх основних складових, з яких буде складатися оновлений телеканал», - сказав він.

Максим Кривицький був призначений генеральним продюсером телеканалу «2+2» в січні 2017 року, змінивши на цій посаді Гліба Корнілова. До того він протягом чотирьох років працював програмним директором російського телеканалу «Пятница», а ще раніше був заступником директора телеканалу К1 з питань програмної політики.

Источник: detector.media

1183

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума