Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Трансляція ЄВРО-2016 під загрозою

07 июля 2016

6 липня під час прямої трансляції півфіналу Євро 2016 за участю національних збірних команд Португалії та Вельсу телеканал «Україна», який входить до ТОВ «Медіа Група Україна», вкотре зазнав зовнішнього втручання в супутникове мовлення, що перешкоджало мовленню телеканалу.

Під час вечірнього ефіру з 21:30:26 до 22:30:35 годин було зафіксовано незаконне глушіння ТВ-сигналу, що поширюється через супутник ASTRA 4A, транспондер B22. Телеглядачі на території всієї України мали технічні проблеми з прийомом сигналу загальнонаціонального телеканалу «Україна», а в багатьох взагалі не було можливості дивитися трансляцію ЄВРО-2016 - через відсутність сигналу зі супутника. Згідно з даними технічного спостереження, причиною проблеми з сигналом стало незаконне зовнішнє втручання. Зловмисники, застосовуючи потужне обладнання, глушили трансляцію Чемпіонату Європи, на який мільйони українських глядачів чекали чотири роки. Цинізм організаторів цієї замовної акції просто вражає і не може лишитися безкарним.

«Медіа Група Україна» вже неодноразово звертала увагу державних органів, що телеканали Групи протягом тривалого часу зазнають систематичного втручання в супутникове мовлення, але проблему не було вирішено.

Глушіння сигналу телеканалу «Україна» під час трансляції ЄВРО-2016 - це безпрецедентний факт порушення норм законодавства і втручання у діяльність ЗМІ, що матиме значний міжнародний резонанс.

ТОВ «Медіа Група Україна» вимагає від компетентних органів ужити відповідних заходів та виявити джерело перешкоджання сигналу мовлення. Трансляція ЄВРО-2016 має продовжитись без будь-яких перешкод, адже це спортивне свято об'єднує всю країну і всю Європу.

Источник: footballua.kanalukraina.tv

2557

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума