Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



У Донецьку відновлюють мовлення російських каналів

15 апреля 2014
У Донецьку відновлюють мовлення російських каналів

Донецький оператор кабельного телебачення ТРК "Надія" відновлює ретрансляцію заборонених в Україні російських телеканалів, що ведуть відкриту антиукраїнську пропаганду.  Про це йдеться у рішенні, опублікованому на сайті провайдера.

У зверненні до абонентів пояснюється, що ретрансляція російських каналів відновлена ​​на вимогу заснованого сепаратистами народного комітету "Донецької народної республіки".

До оголошення також прикріплена копія постанови народного комітету самопроголошеної "Донецької народної республіки" про відновлення в регіоні трансляції телеканалів ОРТ, "РТР Планета", "Росія -24", "НТВ МИР", ТВЦ.

Напередодні ЗМІ повідомляли про те, що деякі провайдери в Маріуполі Донецької області вже повернули в ефір російські телеканали.

Нагадаємо, Київський окружний адміністративний суд призупинив в березні трансляцію в Україні деяких російських каналів. Передбачається, що рішення буде діяти, поки у Вищому адміністративному суді країни розглядається позов Національної ради з телерадіомовлення до компанії, яка поширювала сигнал. Більшість провайдерів виконали рішення суду.

Відомо, що трансляцію чотирьох російських каналів заборонили через відверту пропаганду проти України. У РФ такий крок назвали наступом на свободу слова. Проте в ОБСЄ констатували: Україна має повне право ухвалити таке рішення.

Згодом за відверту пропаганду російські ЗМІ вимкнули у Латвії та Литві.

Як відомо, у Донецьку проросійськи налаштовані сепаратисти 7 квітня взяли під контроль будівлю обласної держадміністрації, сформували "тимчасовий уряд" регіону, проголосили "Донецьку народну республіку" й оголосили про проведення не пізніше 11 травня референдуму про приєднання регіону до Росії.

Источник: tvi.ua

810

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума