Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



У Естонії перевірять російські канали на наявність пропаганди

22 апреля 2014
У Естонії перевірять російські канали на наявність пропаганди

Фракція партії "Союз Вітчизни і Res Publica" у парламенті Естонії підготувала законопроект про створення комісії з аналізу пропагандистcького впливу російських телеканалів і запобіганню поширенню кремлівської пропаганди.

Про це повідомив лідер фракції і голова партії Урмас Рейнсалу, пишуть естонські ЗМІ.

"Фракція IRL вважає за доцільне, щоб комісія проаналізувала пропагандистську діяльність російських телеканалів і її вплив на жителів Естонії, а також представила пропозиції по припиненню незаконної діяльності", – сказав він.

За словами Рейнсалу, комісія не ставить собі на меті щось заборонити. Вона має дати оцінку ситуації, що склалася. "Комісія має ретельно проаналізувати те, який стан справ з інформуванням російськомовних телеглядачів в Естонії, і запропонувати свої рішення, у тому числі і щодо розширення російськомовних програм ERR і створення російськомовного телеканалу Євросоюзу", – додав Рейнсалу.

Він відзначив, що російська пропаганда на тлі українських подій стала ще більш агресивною. "У Латвії та Литві вже діють тимчасові обмеження незаконної телепропаганди. Латвійці на три місяці припинили трансляцію телеканалу "РТР-Планета" через розпалювання міжнаціональної ворожнечі і військової пропаганди. Восени Вільнюський окружний адміністративний суд на три місяці припиняв трансляцію передач ПБК (Першого Балтійського каналу, – ред.). Це питання стосується нашої безпеки, і ми повинні його ретельно проаналізувати і в Естонії", – зауважив Рейнсалу.

Источник: tvi.ua

626

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума