Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



У Стеця пояснили відсутність Ukraine Tomorrow

26 августа 2015

Заступник міністра інформаційної політики Артем Біденко пояснив, що телеканал Ukraine Tomorrow презентують невдовзі. Як повідомляє theinsider.ua , Біденко, відповідаючи на запитання чому канал не запустили 24 серпня, як обіцяв міністра Юрій Стець, сказав, що на запуск каналу вплинула бюрократія та відключення світла.

"Міністр казав, що буде презентована медіаплатформа, і вона була презентована навіть раніше. А той пілот, який мабуть мається на увазі, він буде показаний невдовзі. Нажаль через відключення світла, через деякі бюрократичні механізми, воно відсунулось на декілька днів", - сказав він.

"А якщо ми говоримо про запуск медіаплатформи, то все ж таки ми дуже залежимо від ухвалення закону про систему іномовлення України. Без цього закону запустити повноцінний телеканал буде неможливо", - сказав Біденко

Як повідомляв INSIDER, у міністерстві інформаційної політики сподіваються, що вже у вересні парламентський комітет з питань свободи слова розгляне внесений урядом законопроект про іномовлення, після чого документ буде розглянутий Верховною Радою.

Источник: www.mediabusiness.com.ua

2102

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума