Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Зураб Аласанія: До Дня незалежності «UА:Перший» запустить нові проекти

24 июля 2015
22 серпня «UА:Перший» запустить низку нових програм, а також змінить дизайн. Про це генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія розповів 23 липня на робочій групі по створенню Суспільного мовника.

Новий сезон на «UА:Першому» почнеться 22 серпня. В цей день канал транслюватиме Національний відбір на дитяче Євробачення. Планується запуск кількох нових проектів, в тому числі авторські програми, одну з яких вестиме Мирослава Гонгадзе. Восени «UА:Перший» збирається відкрити другий сезон ток-шоу «ДебатиPRO» с Романом Вибрановським. 

Як уточнила заступниця гендиректора Дарія Юровська, «UА:Перший» в новому сезоні представить новий тип ID телеканала, – мініфильми, які розповідатимуть про сучасних українців. «Ми продовжуємо нашу стилістику, але збільшили графічний пакет в чотири рази. Зйомки проходили в 14 містах України, які представляють всі регіони країни. Це були не лише великі міста, ми знімали також і в Коломиї, Нових Сорочинцях, Опошні. В результаті отримали 12 мініфільмів, в кожному з яких є свій герой. Крім розширених ID, з’явиться багато нових коротких роликів і більш дрібних елементів графічного пакету каналу», – розповіла Юровська.

Источник: mediasapiens.ua

777

blog comments powered by Disqus

Телевидение


Последние Популярные Коментируют

Темы форума