Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



В український прокат вийшов один з найочікуваніших блокбастерів року

02 сентября 2014

В український прокат вийшов один з найбільш очікуваних блокбастерів року – друге "Місто гріхів", що спровокувало скандал ще на етапі промо.

Напередодні прем'єри "Міста гріхів 2: Жінка, заради якої варто вбивати" Роберт Родрігес вибухнув гнівною тирадою: "Кожному, кому не подобається дивитися на груди Єви Грін або кому це здається непристойним, місце в божевільні!".

Обурення режисера було викликано тим, що кіноасоціація США назвала "занадто сексуальними" постери фільму, на яких Грін постала у прозорому білому пеньюарі з револьвером у руці, і зажадала їх замінити.

Сама актриса, яка зіграла головну роль тієї самої "вбивчої" жінки Ави Лорд, теж висловилася з приводу спричиненого скандалу: "Та на цьому постері нічого чітко не видно, адже він тільки натякає. Найсмішніше – те, що я тримаю зброю, чомусь нікого не напружує – усім є справа тільки до одного. Знаєте, груди ще нікого ніколи не вбивали! Ну хіба що ви можете спробувати кого-небудь ними задушити".

Втім, навіть будучи забороненим, свою справу постер зробив – привернув ще більшу увагу до фільму, якого і без того чекали з нетерпінням.

Як відомо, у 2005-му "Місто гріхів" стало справжнім проривом. Його оригінальне графічне рішення, максимально наближене до естетики нуарних коміксів, підкорило і глядачів, і критиків: так ще ніхто не знімав!

До того ж саме цей фільм фактично повернув у кіно Міккі Рурка, який зіграв громилу Марва. Актор, який опустився на саме дно, тоді і мріяти не міг про "Золотий глобус" і номінації на "Оскар", які через чотири роки йому приніс "Рестлер" Даррена Аронофські. Але ніякого "Рестлера" не було б, якби свого часу експериментатор Родрігес не вирішив, що спитий, понівечений боксерськими поєдинками і пластичними операціями Рурк ідеально підходить для ролі хлопця схожої "складної долі".

Источник: Телепростір

727

blog comments powered by Disqus

Кино


Последние Популярные Коментируют

Темы форума