Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



28 лютого в Києві відключать Радіо 24 на 104.6FM

27 февраля 2014
28 лютого в Києві відключать Радіо 24 на 104.6FM

Завтра, 28 лютого, у Києві хочуть вимкнути з ефіру «Радіо 24»

«Радіо 24» мовить в столиці на частоті 104,6 фм за договором із UMH, відповідно до умов ліцензії.

Сьогодні колектив радіо отримав попередження про те, що завтра його ефір буде вимкнено, натомість на цій частоті з’явиться новостворене радіо «Вести ФМ»
Колектив «Радіо 24», який впродовж трьох останніх місяців практично в цілодобовому режимі працював для того, аби об’єктивно і чесно інформувати слухачів про події в Україні, звертається до усіх небайдужих:

«Ми розуміємо, що завтра в Києві на частоті, на якій слухачі звикли чути музику і об’єктивні факти про події в Україні, з’явиться інформація зовсім іншого, діаметрально протилежного характеру. Ні для кого не секрет, хто стоїть за «Вести фм» і чого зараз прагнуть ці сили – РЕВАНШУ! На жаль, у нас немає юридичної площини для відстоювання права наших київських слухачів чути правду, але у нас є моральний обов’язок – попередити людей про ту брехню, яка вже завтра буде литися на частоті, де ще вчора була правда і тільки факти! Будь ласка, будьте пильними і мудрими! Шкодуємо, що не можемо сказати вам зараз «до зустрічі на новій частоті», оскільки всі останні роки Нацрада з питань телебачення і радіомовлення видавала частоти лише «своїм» і для нас такої в столиці не знайшлося. Дякуємо, що були з нами!»

Радіо 24 мовить у Києві з 2012 року. Концепція радіостанції – музика і факти, новини подаються кожні п’ятнадцять хвилин.

Колектив «Радіо 24»
27 лютого 2014

Источник:

3118

blog comments powered by Disqus

Радио


Последние Популярные Коментируют

Темы форума