Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Новини FM-ефіру Вінничини

20 марта 2011

В лютому в ефірі смт. Чечельник Вінницької області розпочала мовлення нова радіостанція - "Лада". Станцію представляє ПП ТРК "Подільські комунікації" і вона працює у форматі музично-розважального радіо. В ефірі - різноманітні програми: музичні, інформаційні та просвітницькі, місцева реклама.

Радіо транслює свої програми на частоті 107.5МГц 4 години щодобово - з 14.00 до 18.00 (згідно з ліцензією - за спільною сіткою з каналом УР-1). Територія впевненого прийому сигналу - 40 км (Бершадський, Піщанський, Чечельницький, Тростянецький райони Вінницької області).

Нагадаємо - в минулому - з 27.09.2006 до середини 2010-го частоту 107.5МГц у Чечельнику використовувала чечельницька філія мережевої радіостанції "GALA Радіо", яка згодом відмовилася від цієї частоти.

Тим часом у самій Вінниці незабаром розпочне мовлення нова радіостанція - "Радіо Вінниця". Її також представлятиме ПП ТРК "Подільські комунікації": рішенням Нацради з ТРМ №448 від 16.03.2011 цю компанію було визнано переможцем конкурсного відбору на паво використання нової вінницької частоти - 107.4МГц.

"Радіо Вінниця" працюватиме у форматі музично-розважального радіо зі слоґаном "Радіо Вінниця - рідне радіо вінничан". Трансляції вестимуться через передавач потужністю 100Вт, і їх чутимуть жителі Вінниці та Вінницького району. Старт мовлення "Радіо Вінниця" заплановано на червень поточного року.

Источник: Світ Радіо | ProRadio.Org.Ua

1359

blog comments powered by Disqus

Радио


Последние Популярные Коментируют

Темы форума