Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Ведучий «Еха Москви» Рінат Валіулін стане директором російської служби радіо «Свобода»

12 января 2009
Директором російської служби радіо «Свобода» стане Рінат Валіулін, підлеглий головного редактора «Еха Москви» Олексія Венедиктова та чоловік ведучої «Еха» Ксенії Ларіної. Як повідомляє «Газета», про це видання повідомив сам пан Валіулін, зазначивши, однак, що відповідний контракт ще не підписано.

Як повідомляється, попередній директор Марія Кляйн виходить на пенсію. Співробітникам радіостанції вже відомо про зміну директора, однак офіційних заяв поки що не послідувало. Новий директор має бути представлений колективу 2 лютого.

Серед планів пана Валіуліна – модернізація радіостанції з точки зору подачі інформації та розширення аудиторії.

Рінат Валіулін працює на радіо «Ехо Москви» з 1990 року як ведучий передачі «що старенького?». Три роки тому він залишив радіостанцію, а потім повернувся, однак в ефірі з’являється лише раз на тиждень – у суботньому ефірі, котрий ділить із Ксенією Ларіною.

Марія Кляйн прийшла на радіо «Свобода» у 1993 році, після еміграції з Росії на Захід. У 1999 році воан повернулася і очолила відділ новин російської служби. У 2004 році була призначена директором російської служби радіостанції.

"Телекритика"

Источник: PULT

2119

blog comments powered by Disqus

Радио


Последние Популярные Коментируют

Темы форума