Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



Нацрада оголосила конкурс на українськомовне музичне радіо

14 декабря 2016

14 грудня в газеті «Голос України» № 238 (6492) опубліковано оголошення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення про конкурс на 16 радіочастот в 11 областях України.

Рішення про оголошення конкурсу та затвердження конкурсних умов Нацрада прийняла 8 грудня.

На конкурс виставлені частоти з обсягом мовлення 24 години на добу Кропивницькому, Миколаєві, Полтаві, Сумах, Хмельницькому, Підгайцях Волинської області, Нікополі і Павлограді Дніпропетровської області, Бердянську і Мелітополі Запорізької області, Білій Церкві Київської області, Вознесенську Миколаївської області, Лубнах Полтавської області, Жашкові та Умані Черкаської області, Прилуках Чернігівської області.

Конкурсними умовами передбачено вимоги до програмної концепції – ведення програм/передач і виконання музичних творів виключно українською мовою; формат мовлення – музичний, тематичний напрям жанрового розподілу програм – переважають програми музичного спрямування. Упродовж усього терміну дії ліцензії мовлення має здійснюватися без зміни програмної концепції. Також заборонено ретрансляцію програм і використання позивних інших мовників.

Заяви на участь у конкурсі прийматимуться з 13 січня до 13 лютого 2017 року за адресою: вул. Прорізна, буд. 2, м. Київ, 01601; тел. 234-97-13. Підсумки конкурсу Нацрада має підбити до 14 квітня 2017 року.

Источник: detector.media

1375

blog comments powered by Disqus

Радио


Последние Популярные Коментируют

Темы форума