Голосование




влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:



В наземному громадському транспорті Києва з’явився безкоштовний Wi-Fi

17 декабря 2017

Безкоштовно користуватися Інтернетом в наземному громадському транспорті стало можливим завдяки співпраці КП «Київпастранс» з компанією «Є Wi-Fi». Обладнання транспорту Wi-Fi розпочалося наприкінці вересня цього року. Наразі завершено підключення до мережі Інтернет у трамваях Депо ім.Шевченка та Подільського депо, автобусах Автобусного парку №5. До кінця січня 2018 року планується остаточно завершити обладнання всього наземного громадського транспорту безкоштовним Wi-Fi.       

«Ми прагнемо постійно підвищувати якість надання послуг та бути на часі.  Безкоштовний доступ до мережі Wi-Fi в усьому наземному громадському транспорті дасть змогу нашим пасажирам не лише користуватися соціальними мережами або переглядати новини, але й більш ефективно планувати свої поїздки», - повідомив генеральний директор КП «Київпастранс» Дмитро Левченко.

Також co-founder Олексій Дупак додав: "Співпраця з КП "Київпастранс" має соціальне спрямування. Наша основна мета – безкоштовно надавати високоякісні Інтернет-послуги в наземному громадському транспорті киянам та гостям столиці".

Безкоштовно користуватися Wi-Fi можна в будь-якому автобусі, тролейбусі та трамваї, де в салоні є спеціальна наліпка та інструкція. Для того, аби підключитися до мережі Інтернет, потрібно лише відкрити браузер (Google Chrome, Safari, Mozilla Firefox або Opera) та перейти на сайт ewifi.com.ua.

 

Источник: pt.kiev.ua

3032

blog comments powered by Disqus

Телекоммуникации


Последние Популярные Коментируют

Темы форума